DICRO OY - Kokonaisvaltaista elektroniikan sopimusvalmistusta
Sovellamme kaapelituotannossamme IPC-A-620 standardia ja elektroniikkatuotannossamme IPC A-610 taso 2 vaatimuksia sekä asiakkaan kanssa erikseen sovittuja erityisvaatimuksia. Osoituksena laadukkaasta ja ympäristöystävällisestä toiminnastamme molemmat tehtaamme ovat sertifioituja sekä ISO 9001:2008 laatusertifikaatin että ISO 14001:2004 ympäristösertifikaatin mukaisesti.

Elektroniikkatuotteiden sopimusvalmistus

Ladomme SMT komponentteja molemmilla tehtaillamme. Nummelan tehtaamme on keskittynyt protovalmistukseen ja tuotannollistamiseen, joiden jälkeen tuotteen jatkuva sarjatuotanto voidaan käynnistää sujuvasti Rakveren tehtaallamme.

Perinteiset THT komponentit ladotaan aaltojuotoslinjallamme Rakveressa. Elekroniikkatuotantomme skaalautuu sujuvasti asiakkaamme tarpeiden mukaan, yksittäisisitä prototyypeistä tuhansien kappaleiden eräkokoihin.

Elektroniikkatuotteille tehdään visuaalinen tarkastus tuotteen valmistueräkoosta riippuen joko manuaalisesti tai automaattisesti. Sähköisestä ja muusta toiminnallisesta testauksesta sovitaan yhteistyössä asiakkaan kanssa erikseen.