DICRO OY - Kokonaisvaltaista elektroniikan sopimusvalmistusta
Sovellamme kaapelituotannossamme IPC-A-620 standardia ja elektroniikkatuotannossamme IPC A-610 taso 2 vaatimuksia sekä asiakkaan kanssa erikseen sovittuja erityisvaatimuksia. Osoituksena laadukkaasta ja ympäristöystävällisestä toiminnastamme molemmat tehtaamme ovat sertifioituja sekä ISO 9001:2008 laatusertifikaatin että ISO 14001:2004 ympäristösertifikaatin mukaisesti.

Taustaa yrityksestämme

Dicro Oy on v. 1987 perustettu elektroniikka-alan sopimusvalmistaja. Nykyisin yritys työllistää noin 160 henkilöä tehtaissaan Suomessa ja Virossa.

Yrityksen toiminta-ajatuksena on alusta asti ollut tarjota kokonaisvaltaista, korkealaatuista sopimusvalmistusta ammattilaiselektroniikan tarpeisiin ja sovelluksiin.

Yrityksen strategiset bisnesalueet ovat asiakasspesifisten kaapelistojen, elektroniikka- sekä sähkömekaanisten tuotteiden sopimusvalmistus.

Tyytyväinen asiakas on tärkein tavoitteemme ja haluamme olla paras asiakaspalvelija alallamme. Pyrimme pitkäaikaisiin ja luottamuksellisiin asiakassuhteisiin, toimintaamme ja menetelmiämme jatkuvasti kehittäen.